Spor-Sanat Kursları

SPOR KURSLARI

Akademik yeterliliğin yanı sıra sportif becerisi yüksek nesiller yetiştirmeyi hedefleyen Kıraç Okulları, hafta içi ve hafta sonu spor kursları ile farkını ortaya koyuyor. Basketbol, voleybol, bale, judo ve karate branşlarında; deneyimli eğitmenler nezaretinde faaliyet gösteren kursların sonunda kursiyerlere, MEB onaylı ve e-okul sistemine kayıtlı resmi sertifikalar sunulacak.

Amacını; lisanslı müsabık sporcu yetiştirmek olarak belirleyen kurs programı, gücünü; branşlarında profesyonel milli sporcularla takviyeli bir uzman kadrodan alıyor. Çocukların spor yaşamına ilk adımı atması ve sağlıklı gelişimleri için Kıraç Okulları’nda cumartesi ve pazar günleri yoğun bir program şeklinde sunulacak kursların basketbol ayağı; eski milli basketbolcu ve 2015 yıllı Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay’ın denetiminde yürütülecek.

Yoğun basketbol antrenmanları ile bireysel becerinizi geliştirirken yoğun fundamental koordinasyon, temel hücum ve savunma teknikleri, takım hücumu ve savunma prensiplerinin yanı sıra hız, çabukluk, kuvvet ve dayanıklılık konularında çocuklarımız ve gençlerimiz deneyim kazanacak.

Türkiye’nin uluslararası alanda dünya ve Avrupa şampiyonlukları apoletlerini taşıdığı voleybol branşında ise antrenmanlar eski milli voleybolcu Özlem Özdemir’in gözetiminde gerçekleşecek. Profesyonel destekle yıldız adaylarımız usta birer pasör, pasör çaprazı, libero, orta oyuncu ve smaçör olabilecek.

İTÜ Spor Kulübü ve Kıraç Okulları’nın işbirliği ile hayata geçen hafta sonu spor kursları programlarının sınırlı kontenjanından yararlanmak için acele edin!

Spor kursları program ve ücretleri için tıklayınız.

SANAT KURSLARI

Sanatı sosyal yaşamın ayrılmaz bir parçası kabul eden Kıraç Okulları, hafta içi ve sonu kursları ile akademik alanda yakaladığı başarı çıtasını biraz daha yükseltiyor. Çocuklara ve gençlere yönelik kursların eğitmenliğini alanında profesyonel ve deneyimli bir kadro gerçekleştiriyor.

MEB onaylı sertifikanın da sunulacağı grup ve özel ders formatlı sanat kurslarının branşları ve diğer detayları şu şekilde:

- Piyano / 4 kişilik grup dersi veya özel ders

- Keman / 4 kişilik grup dersi veya özel ders

- Gitar / 12 kişilik grup dersi veya özel ders

- Bağlama / 12 kişilik grup dersi veya özel ders

- Seramik / 20 kişilik grup dersi

- Görsel Sanatlar / 20 kişilik grup dersi

- Vitray / 20 kişilik grup dersi

- Satranç / 20 kişilik grup dersi

- Tiyatro-Drama / 20 kişilik grup dersi

Sanat kursları program ve ücretleri için tıklayınız.