Spor-Sanat Kursları

SPOR KURSLARI

Kıraç Spor Kulübü olarak Basketbol, Voleybol, Jimnastik, Judo ve Karate branşlarında eğitim vermekteyiz.

Voleybol branşında 56 kez (Minik, Küçük, Yıldız ve Genç kategorilerinde) milli takımlarda yer almış, 10 yılı Eczacıbaşı Spor Kulübü’nde olmak üzere toplamda 23 yılı aşkın profesyonel voleybol oynamış Özlem Özdemir baş antrenörlüğünde yürütülen spor okullarımız, Türkiye Voleybol Federasyonu'na bağlı İstanbul Gelişim Ligi’nde Minik A, Minik B, Küçük ve Yıldız olmak üzere 4 takımımız ile mücadele etmektedir.

Basketbol branşında ise spor okullarımız profesyonel antrenörlerimiz eşliğinde Türkiye Basketbol Federasyonu’na bağlı Minik takım, özel lige katılan U13 ve U16 kategorilerinde olmak üzere toplam 3 takım ile mücadele etmektedir.

Lisanslı tüm sporcularımıza MEB tarafından belirlenen puan, E-Okul sistemine işlenmektedir.

SANAT KURSLARI

Sanatı sosyal yaşamın ayrılmaz bir parçası kabul eden Kıraç Okulları, hafta içi ve sonu kursları ile akademik alanda yakaladığı başarı çıtasını biraz daha yükseltiyor. Çocuklara ve gençlere yönelik kursların eğitmenliğini alanında profesyonel ve deneyimli bir kadro gerçekleştiriyor.

MEB onaylı sertifikanın da sunulacağı grup ve özel ders formatlı sanat kurslarının branşları ve diğer detayları şu şekilde:

- Piyano / 4 kişilik grup dersi veya özel ders

- Keman / 4 kişilik grup dersi veya özel ders