Kayıt

Çok Bilmişlerin Okulu Kıraç, GEMS'ten çift dilli eğitime, kodlamadan düşünme becerilerine; zengin okul öncesi akademik eğitim programları ve sadece anaokulunda 1000 m2 kapalı alanıyla sizleri bekliyor.

Kıraç Sınav Akademisi Başkanlığında 2182 saat üniversite hazırlık çalışmaları, Kıraç 360 ile yeni nesil ölçme değerlendirme programı, üniversite kazanmada yüksek başarı ve LGS sonuçlarına göre %100'e varan burs imkânı...

Kazananların okulu Kıraç hakkında ön bilgi almak için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz:

Hakkımızda   -   Yönetim Ekibi   -   Eğitim Modeli   -   Anaokulu   -   İlkokul   -   Ortaokul   -   Anadolu Lisesi   -   Galeri

Size en kısa zamanda ulaşılacağını hatırlatır, ilginiz için teşekkürlerimizi sunarız.

Kıraç Okulları Kayıt Birimi

Ön Kayıt Formu

(*)

(*) Doldurulması zorunla alanlar.