Anadolu Lisesi

Kıraç Sınav Akademisi 7
Kıraç Sınav Akademisi 8

Kıraç Sınav Akademisi

Öğrenci performans takibi bir ekip işidir. Başarıya ulaşmada öğrenci ve öğretmenin yanında okul yönetimi, rehberlik ve velilere de görevler düşmektedir. Her öğrencimizin bir mentör öğretmeni vardır.

Yabancı Dil Eğitimi

Alanında deneyimli akademik bünyesi, çift dilli eğitim programının kazandırdığı küresel bakış açısıyla Kıraç Okulları, akademik ve etik standartlar açısından en üst düzeydeki eğitim programını sürekli geliştiriyor.

Dijital Eğitim Platformu

Okulumuz öğrencilerin mekândan ve zamandan bağımsız kullanabileceği, sanal zekâ ile öğrenciyi bire bir yönlendiren, konu anlatımı, soru havuzu, deneme sınavları sunan, bireysel akademik tamamlama yapabilen dijital eğitim platformu sunmaktadır.

Mentör Öğretmen

Mentör öğretmen, öğrencilerimizin hedefe ulaşmasında onlara yardımcı olan, onları gözlemleyen ve yol gösteren uzman kişidir. Mentör öğretmenler branş öğretmenleri arasından seçilir ve öğrenciyle bire bir ilgilenir.

Rehberlik 1
Rehberlik 2

Rehberlik

Kıraç'ta Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık; kendi özelliklerini tanıyan, kendiyle barışık, olumlu ilişkiler kuran, sorunlarını ve sıkıntılarını fark eden ve sorunlarını çözmek için çaba harcayan, kendi ilgi ve yeteneklerini göz önünde bulundurarak hayatını yönlendiren, sorumluluk alan bireyler yetiştirmeye yardım eden programlı ve sistematik bir süreçtir.

Kariyer Becerileri Programı 1
Kariyer Becerileri Programı 2
Kariyer Becerileri Programı 3

Kariyer Becerileri Programı

Akademik danışmanlar, psikolojik danışmanlık ve rehberlik uzmanları ve okul yönetimi ile birlikte özgün şekilde geliştirilen program; öğrencilerde iş ve özel yaşantılarını yönetebilme konusunda farkındalık sağlamayı ve başarılı olabilmelerini amaçlıyor.

Kıraç Sanat ve Spor 1
Kıraç Sanat ve Spor 2
Kıraç Sanat ve Spor 3
Kıraç Sanat ve Spor 4
Kıraç Sanat ve Spor 5
Kıraç Sanat ve Spor 6
Kıraç Sanat ve Spor 7
Kıraç Sanat ve Spor 8

Kıraç Sanat ve Spor

2002 yılından itibaren faaliyet gösteren Kıraç Okullları, akademik yeterliliğin yanı sıra sanat ve sportif becerisi yüksek nesiller yetiştirmeyi hedefliyor.