Vizyonumuz - Misyonumuz

Kıraç Okulları olarak Atatürk ilkelerinin ve devrimlerinin ışığında; “Demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza dek yaşatmak; ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin de üstüne çıkarmak ülküsüyle:

Vizyonumuz “Daha güzel bir dünya için kendini sürekli geliştiren; ülkemizin, gelişmiş toplumların seçkin bir üyesi olmasını ön planda tutan özgür, güçlü ve mutlu insan yetiştirmektir.”

Misyonumuz “Sevgi, saygı ve güven ortamında, “başarı azmi” ve “geleceği şekillendirmek sorumluluğu” ile çalışmak, sürekli gelişim ile eğitimde öncü olmaktır.”

Bunun için;

• Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin isteriz.

• Okulumuzda her veli, öğrencimize öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin isteriz.

• Okulumuzda, hem öğretenler hem öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın isteriz.

• Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın isteriz.