Yetenek Haritası

Okulumuzdaki tüm öğrencilerin yetenek haritaları çıkarılır ve bu konuda uzman danışmanlık hizmeti verilir.

Ayrıca bu proje şu amaçlara da hizmet etmektedir:

• - Öğrencilerin yetenek, ilgi ve yönelimlerini tespit ederek kendilerini tanımalarını sağlamak

• - Çocuklarının yetenek, ilgi ve yönelimleri ile ilgili olarak ailelere danışmanlık yapmak

• - Öğrencilerin yetenek, ilgi ve yönelimlerini destekleyici eğitim almaları için yönlendirmeler yapmak

Geçmişten gelen değer ve birikimleri, vizyonuyla birleştiren okulumuz, her çocuğun yetenekli olduğu ve bu yeteneklerine uygun eğitim alma hakkı olduğu gerçeğinden hareketle, öğrencilerinin önünü açacak ve onları geleceğe hazırlayacak çeşitli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Yetenek haritası sonuçlarına göre 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimizin katıldığı sosyal kulüp derslerini belirlenir.