Zuzu'nun maceraları Kıraç'ta devam etti

Edebiyat yolculuklarına, "Zuzu'nun Maceraları" kitabının yazarı Görkem Arsoy ile devam ettik. Kıraç Okulları Konferans Salonu'nda gerçekleşen ve İlkokul 1. sınıf öğrencilerimiz ile Arsoy'u bir araya getiren etkinlik, neşeye ve heyecana tanık oldu.

Öğrencilerin yakından tanıdığı ve sevdiği ünlü yazar, kitaplarının hikayesini birinci ağızdan aktarırken zaman zaman sahnede kitabta geçen satırları canlandırma fırsatı buldu. Öğrencilerin de eşlik ettiği anlar, hafızalardan uzun süre çıkmayacak anılar olarak belleklerde yerini aldı.

Söyleşi sonrası Görkem Arsoy, öğrencilerimizin getirdikleri kitapları imzalayarak gönülleri bir kez daha fethetmiş oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz.




BUGÜN OKULUMUZDA KİTAPLARIYLA 1. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN GÖNÜLLERİNE TAHT KURAN YAZARIMIZ GÖRKEM ARSOY'U AĞIRLADIK. YAZARIMIZLA KONFERANS SALONUMUZDA YAPILAN SÖYLEŞİYLE KİTAPLARIN BÜYÜLÜ DÜNYASINA KEYİFLİ BİR YOLCULUĞA ÇIKTIK. DAHA SONRA ARSOY, ÖĞRENCİLERİMİZİN BÜYÜK HEYECANLA OKUDUKLARI “ZUZU’NUN MACERALARI” ADLI KİTAPLARINI İMZALADI.