Yolun açık olsun Simay

Kıraç Anadolu Lisesi'nin başarılı öğrencisi Selin Simay Kaplanoğlu, üniversite eğitimine Amerika'da devam edecek. University of Tennessee at Chattanooga Biyoloji Bölümü programına tam burslu olarak kabul edilen Simay, Kıraç ailesi olarak hepimizi gururlandırdı.

Yoğun bir tempoyla hem Türkiye'de üniversite sınav hazırlığına devam eden öğrencimiz, hem de bir yandan yabancı dildeki becerisini geliştermek amacıyla Kıraç Okulları Yabancı Diller Bölümü tarafından düzenlenen uluslararası Cambridge sınavlarında ve IELTS sınavında üstün başarı elde etti.

Son olarak üniversiteye kabulü için gerekli olan SAT sınavında yüksek puanlı başarı göstererek kendisine ayrıcalıklar sağlayacak Honours College (Onur Koleji) öğrencisi olmaya hak kazandı.

Öğrencimizi ve her zaman en yakın destekçisi olan değerli ailesini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.