Yabancı dil becerimize sanatsal takviye

Ortaokul öğrencilerimiz Happy Days Theatre adlı grup tarafından sahnelenen ‘Marvel – Episode 1’ adlı oyunu büyük bir ilgi ile izlediler. Oyundaki ses ve ışık efektleri öğrencilerimizi çok etkiledi.

Oyunu izlerken öğrencilerimiz interaktif olarak katılımda bulundular. Oyuncuların sorularına cevap verdiler. Bir sonraki oyunu izlemeyi hevesle bekliyorlar.

İlkokul öğrencilerimiz Happy Days Theatre adlı grup tarafından sahnelenen ‘Harry’s Lost Universe adlı oyunu büyük bir ilgi ile izlediler. Oyundaki ses ve ışık efektleri öğrencilerimizi çok etkiledi. Harry’nin sihirli dünyasına bir yolculuk yaptılar.

Oyunu izlerken öğrencilerimiz interaktif olarak katılımda bulundular. Oyuncuların sorularına cevap verdiler. Hem kelime bilgilerini hem de problem çözme becerilerini geliştirme fırsatı buldular. Bir sonraki oyunu izlemeyi hevesle bekliyorlar.