Temiz ol sinema biletini kap!

İlkokulun başarılı sınıfları bu defa “Ayın En Temiz Sınıfı” kupası için yarıştı. Ödülün sinema bileti olarak belirlendiği yarışma boyunca sınıfların tertip ve düzeni kriterlerine en çok uyan öğrenciler belirlendi.

Eko Tim görevli öğrencileri, ilgili müdür yardımcıları ve kat görevlisinin işbirliği ile titizlikle seçilen sınıflar, bu yıl başlatılan uygulama ile tertip ve düzenlerinin karşılığını sembolik ödülle alıyor.

Bu yıl başlatılan ve öğrencilerin ilgi gösterdiği yarışmanın galipleri son olarak 2. katta yer alan 2B sınıfı ile 3. katta yer alan 4A sınıfları oldular.

İlkokul sınıfları arasında düzenlenen “Ayın En Temiz Sınıfı” kupasını bu ay 2. Kattan 2B ve 3. Kattan 4A sınıfları kazandılar. Sinema Ödülü de kazanan sınıflarımızı tebrik ederiz.