Temel bilimlerden temel fikirlere

Temel Bilimlerden Temel Fikirlere Proje Yarışması'na İstanbul geneli binlerce 5. sınıf öğrencisi katılım sağladı.

İstanbul Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından 2023 Vizyonu doğrultusunda Temel Fikirlerden Temel Bilimlere Projesini uygulanıyor. Proje temelde bilim olimpiyatları faaliyetleriyle yarışmalarının içeriğini ve önemini anlatmak, bilim olimpiyatlarına katılımın artarak yaygınlık kazanmasını sağlamayı amaçlıyor.

Birinci aşamayı geçen öğrencilerimiz sınıfı öğrencilerimiz Yusuf mert Altun ve Dora Ateş  ikinci aşama sınavında benzer bir testten geçerek hem hazırlık eğitimi almaya hak kazandı hem de matematik alanına ilgi duyan arkadaşlarıyla bir araya gelme şansı elde ettiler. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor. Çalışmaların devam ettiği bu süreçte öğrencilerimize başarılar diliyoruz.