Okul öncesinde "bilingual" farkı

Kıraç Anaokulları, çift dilli eğitimi ile okul öncesi eğitimde fark yaratmaya devam ediyor. Çift dilli eğitim fırsatı ile Kıraç anaokulu öğrencilerinin küçük yaşta aksanı kolaylık kazanma, farklı dillere ve kültürlere karşı olumlu tutum geliştirmeleri hedefleniyor. Problem çözme ve güçlüklerle baş etmeye yönelik daha etkin beceriler edinimlerini sağlayan bu özel eğitim ile çocuklar aynı zamanda kavramları hem ana dillerinde hem de İngilizce olarak irdeliyor.

Bu şekilde öğrenme sürecinin içeriğini bütünsel olarak algılayan ve bu içeriğe farklı açılardan bakabilen çocuklar; öncelikle dinleyerek; duyduklarına anlam yükleyerek; kelime ve sesleri ayırt ederek ve taklit ederek bu kazanımları kazanırlar.

Kıraç Anaokullarında çift dilli eğitim sistemi, 3-4 ve 5-6 yaş gruplarından itibaren veriliyor.