Ödüle doyduk!

Başarılı bir eğitim öğretim dönemi geçiren öğrencilerimiz, geçtiğimiz günlerde spordan bilime kadar birçok alanda ödüle layık görüldü.

İşte öğrencilerimiz ve hepimizi gururlandıran başarıları:

Kartal İlçesi Okullar Arası Spor Müsabakaları'nda masa tenisi takımımız, "yıldız erkekler" kategorisinde ikincilik, "küçük erkekler" kategorisinde üçüncülük kazandı.

Yüksel İlhan Alanyalı Fen Lisesi'nin 8. sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlediği matematik yarışmasında önce finale kalma başarı gösteren sonra da üçüncülük ödülüne layık görülen Kıraçlı ve öğrenciler ve onları yarışmaya hazırlayan öğretmenleri okul yönetimimiz tarafından tebrik edildi.

Kartal İlçesindeki okullar arasında düzenlenen ve çekişmeli yarışmalara sahne olan "Geleneksel Çocuk Oyunları"nda 4. sınıflar Mendil Kapmaca Takımımız, birincilik ödülüne layık görüldü.

Okulumuz bünyesinde gerçekleştirilen robotik kodlama çalışmalarına ve ayrıca yarışmasına katılan Robotik Kodlama Kulübü öğrencilerimize, okul yönetimimiz tarafından başarı belgesi ile takdim edildi.

Matematik Tübitak Olimpiyat Çalışmalarına katılan 6 ve 7. sınıf öğrencilerimize başarı belgesi teslim edildi.

Başarılı çalışmalarının karşılığını alan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.