Milli sporcuların antrenörlüğünde unutulmaz bir yaz!

Eğitimin öncüsü Kıraç Okullar'nın düzenlediği tam gün yaz spor okulları, milli sporcuların atrenörlüğünde unutulmaz bir yaz vaat ediyor. İTÜ Spor Kulübü ile Kıraç Okulları'nın işbirliği ile gerçekleşen Kıraç Yaz Okulları, zengin içeriği ile hafızalarda keyifli bir tat bırakacak.

Türk basketbolunun efsanesi ve eski Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay gözetiminde yapılacak olan Kıraç Yaz Okulları; voleyboldan görsel sanatlara, satrançtan İngilizce'ye kadar geniş bir ders yelpazesinde yapılacak.

Ülkemizi uzun yıllar uluslar arası arenada temsil etmiş milli sporcuların antrenörlüğünde ve profesyonel imkanlar sunan bir tesis ortamında gerçekleşecek yaz okulunun iki dönem halinde yapılacağını hatırlatan yetkililer, tatil dönemini verimli ve etkin şekilde geçirmek isteyen 6-13 yaş arası tüm çocukları beklediklerini vurguladılar.

Kıraç Yaz Okulu branşları şu şekilde:

Basketbol, voleybol, sinema, masa tenisi, badminton, futbol, zumba, jimnastik, eğitsel oyunlar, satranç, drama, okuma saati ve görsel sanatlar

Kıraç Yaz Okulu ile ilgili her türlü detay için 0535 465 27 75 numaralı telefondan bilgi alınabilir.

Dönemler

17 Haziran - 12 Temmuz (4 hafta)

15 Temmuz - 9 Ağustos (4 hafta)