Meslekleri tanımaya devam ediyoruz

Anadolu Lisesi öğrencileri, üniversite öncesi meslekleri ve üniversiteleri tanıma yolunda değerli meslek profesyonellerini ağırlamaya devam ediyor.

Kariyer planlamalarını yaparken rehberlik etme yolunca önemli bir adım olan meslek atölyeleri, bu sene de lise öğrencilerinden ilgi görüyor.

Mayıs ayı boyunca Kıraç Okulları'nda gerçekleşen buluşmada şu isimler ağırlandı:

Gedik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nden Prof. Dr. Hami Öz, Fenerbahçe Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi Baha Naci, Fenerbahçe Üniversitesi Yeni Medya Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi Erhan Ayberk ve İstanbul Ticaret Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü'nden Araş. Gör. Mehmet Berkin Binay.