Mavisel Yener Kıraçlılar ile buluştu

Çocuk kitaplarının usta kalemlerinden Mavisel Yener, özel bir söyleşi için Kıraç Okulları’nda öğrencilerimizle bir araya geldi. Ortaokul öğrencilerinin katılımıyla 25 Aralık tarihinde, Kıraç Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu.

Kıraçlılara mini bir şiir etkinliği yaptıran Yener, okulda sene başında öğrencilerimiz tarafından incelenen ve okunan “Şiir Atölyesi” isimli kitabının ayrıntılarını paylaştı.

Öğrencilerin edebiyat ve sanat hakkındaki sorularını yanıtlayan ve organizasyondan oldukça keyif aldığı gözlenen ünlü yazar, Kıraç Okulları yöneticilerine de teşekkür etti. Etkinlik, Yener’in öğrencilerin ellerinde bulunan “Şiir Atölyesi” adlı kitabını imzalamasıyla son buldu.