Liseler Arası Yaratıcı Hikaye Yazma Yarışması

Anadolu lisesi 10. sınıf öğrencilerimiz Selin simay Kaplanoğlu ve Beril Atalay'ın da katıldığı Liseler Arası Yaratıcı Hikaye Yazma Yarışması, geçtiğimiz günlerde yapıldı.

Bir özel okulda yapılan ve birçok okulun yarıştığı, organizasyonda iki turu da başarıyla geçen öğrencilerimiz, Kıraç Okulları'nı temsilen katıldıkları etkinlikte sertifika almaya kazandı.

Kompozisyon ve hikaye yazma, dil öğreniminde çok önemli bir beceri olup; yaratıcılık, hayal gücü ve güçlü bir kelime dağarcığı gerektirdiğini belirten uzmanlar, Selin ve Beril'in yarışmanın ötesinde hayatlarıyla ilgili çok önemli bir deneyim kazandığının altını çizdiler.

Gün boyunca hikayelerini yazmanın dışında farklı atölye çalışmalarına da katılan Kıraçlılar, başarılarından dolayı öğretmenleri ve arkadaşları tarafından tebrik edildiler.