Lise öğrencilerimiz KARMUN19'da

Kııraç Anadolu Lisesi MUN (Model United Nations) Kulübü öğrencileri, 18-21 Ekim tarihleri arasında Şehir Üniversitesi’nde düzenlenen KARMUN19 konferansına katıldılar.

MUN temel olarak Birleşmiş Milletler’in farklı komitelerinin, simülasyon olarak öğrenciler tarafından canlandırıldığı ve genelde konferans şeklinde gerçekleşen bir etkinlik. Hem sözlü hem de yazılı anlamda çok yoğun bir İngilizce kullanılyor.

Kıraç öğrenclieri, bu konferansa katılarak; diplomatik ve küresel sorunları daha yakından tanıma, kendilerine olan güvenlerini arttırma, liderlik ve ikna becerilerini geliştirme fırsatını buldular. Konferansa katılan ve sertifikalarını teslim alan tüm öğrencilerimizi gösterdikleri gayret ve başarıdan dolayı kutluyoruz.

Diğer taraftan 5 günlük organizasyon sonunda lise öğrencimiz Öykü Büyükcangaz, "En Seçkin Delege" ödülünü de kazandı.