Kıraç Bursluluk Sınavı (2024)

Kıraç Bursluluk Sınavı, Kıraç Okulları'nın Kartal kampüsünde 6 ve 13 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleşecektir.

Resmi başvuruların 7 Aralık 2023 tarihi itibariyle başladığı sınav ile ilgili detaylara aşağıdaki bilgiler üzerinden ulaşabilirsiniz:

- Bursluluk sınavına 2023-2024 eğitim öğretim yılında ilkokul 4. sınıfa; ortaokul 5, 6, 7, 8. sınıflara; lise 9, 10 ve 11. sınıflara devam eden öğrenciler katılabilecektir.

- Sınav soruları her sınıf düzeyi için 31 Aralık 2023 tarihine kadar olan MEB müfredat konularını ve kazanımlarını kapsayacaktır.

- Sınava katılmak isteyen öğrenciler, sınav başvurularını 4 Ocak 2024 tarihine kadar sadece internet sitemiz üzerinden online olarak yapacaklardır.

- Öğrenciler sınav sırasında sınav giriş belgesini ve resimli bir kimlik belgesini yanında bulundurmalıdır.

- Sınava katılacak öğrencilerin sınav başlamadan 30 dakika önce okulumuzda olması gerekmektedir.

- Sınavda pergel, cetvel, tablet, akıllı saat, hesap makinesi gibi araç - gereç kullanımına izin verilmeyecek, sınav salonuna cep telefonu, tablet gibi elektronik araçlar ile girilmeyecektir.

- Sınav başladıktan sonra ilk 15 dakika içinde gelen öğrenciler sınava alınacak, ancak hiçbir şekilde ek süre verilmeyecektir.

- Sınavın ilk 30 dakikası içinde hiçbir öğrencinin sınav salonundan ayrılmasına izin verilmeyecek, sınavdan çıkmak konusunda ısrar edenlerin sınavları geçersiz sayılacaktır.

Bursluluk Şartnamesi (Anadolu Lisesi)
Bursluluk Şartnamesi (Ortaokul)

Önemli Not: Başvurunuz, ilk girdiğiniz bilgilere göre kayda alınacaktır. Bu nedenle formu bir kez doldurmanızı rica eder, mükerrer girişlerin olması halinde başvurunuzda ilk gönderdiğiniz formun dikkate alınacağını hatırlatırız.

Hali hazırda Kıraç Okulları öğrencisi olan adayların, başvuruda bulunmalarına gerek yoktur!

BAŞVURU FORMU