Kendi küçük hamlesi büyük!

Kıraç Okulları'nın organizasyonuyla ve Türkiye Satranç Federasyonu'nun desteğiyle gerçekleşen 5. Anaokullar Satranç Şöleni, 19 Mart tarihinde yapılıyor. İstanbul Anadolu Yakası'nda öğrenim gören anaokulu öğrencilerinin katılımıyla yapılacak turnuva için son başvuru tarihi ise 9 Mart Cuma olarak belirlendi.

TSF satranç yarışmaları talimatları, prosedürleri ve uygulama yönergeleri ile FIDE Satran Kuralları'nın geçerli olacağı organizasyon her yıl geniş bir sporcu grubunun katılmına sahne oluyor. İsviçre sisteminin geçerli olacağı ve 5 tur üzerinden yapılacak satranç turnuvasına 2012 ve 2013 doğumlu sporcular katılabileceğini hatırlatan turnuva direktörü Zehra Kama Çoban, başvurunun sınırlı tutulduğunu bu yüzden öğrencilerin acele etmeleri gerektiğini belirtti.

Tüm sporculara katılım sertifikası ve madalyanın takdim edileceği turnuva için aşağıdaki linkte bulunan katılım formunun eksiksiz doldurularak zehrakamacoban@kirac.k12.tr e-posta adresine iletilmesi gerekiyor.

Yönerge ve katılım formu için tıklayınız.