Kazanan ödülü alır!

Ortaokul 5, 6 ve 7. sınıfı öğrencileri, Kıraç Okulları Yabancı Diller Bölümü’nün organizasyonuya gerçekleşen "Quiz Show" başlıklı bilgi yarışmasında ödüle ulaşmak ve yıl boyunca öğrendiklerini pekiştirmek için zorlu bir sınav verdiler.

Birbirinden iddialı dört grubun bulunduğu yarşımada, gruplar üçer öğrenciden oluşurken sorular fen, tarih, dil bilgisi ve kelime bilgileri kategorilerinden geldi. Almanca soruların da yer aldığı yarışmada, bazı sorular çeldirici nitelikte olmasına rağmen Kıraçlıların doğru cevapları bulmakta zorlanmadıkları gözlendi.

Yarışmayı baştan sona soluksuz izleyen seyircilerin de sonuçları heyecanla bekledikleri dikkat çekerken, günün galibi "Madrid" ekibi oldu. Çabalarından ve başarılı performanslarından dolayı öğretmenleri tarafından tebrik edilen tüm öğrenciler, yarışmanın gelecek dönemdeki etabı için şimdiden hazırlanmaya başladılar.