Kartal'ın yükselen yıldızı Kıraç Okulları

Kartal'ın önde gelen eğitim kurumlarından biri olarak 16 yıldır hizmet veren Kıraç Okulları'nın başarılı öğrencileri, farklı kategorilerde ödüle layık görüldü.

Ortaokul 8A sınıfından Nil Büyükbayraktar Kartal'ın "Yükselen Yıldızları" ödül törenindeatletizm dalında Türkiye İkinciliği ile ödüllendirilirken, bir başka öğrencimiz Günsu Suvat "İlçe Kitap Okuma Yarışması"nda yine ikincilik ödülü kazandı.

Ayrıca gelecek vaat eden öğrencilerin yetişmesinde öncü rolü nedeniyle Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başarı plaket takdim edilen Kıraç Okulları'nı Okul Müdürü Banu Yalçın temsil etti.

Öğrencileriyle gurur duyduğunu belirten Yalçın, "Kıraç Okulları; fark yaratan, öğrencilerine özgüven ve başarma duygusu aşılayan eğitim modellerini uygulamaya geçmişte olduğu gibi gelecekte de devam edecektir." şeklinde konuştu.