İngilizce tiyatro bir başka!

Ortaokul öğrencilerimiz Happy Days Theatre adlı grup tarafından sahnelen “Human” adlı oyunu büyük bir ilgi ile izlediler. Oyun teknoloji yüzünden duygularını kaybeden insanoğlu hakkındaydı. Kaybettikleri duyguları bulmak için bir zaman yolculuğu planladılar. Yolculuk sırasında ana karakter geçmişteki ünlü insanlarla karşılaşıp, nezaket, sevgi ve arkadaşlık gibi duyguları tekrar kazandı. Oyunu izlerken öğrencilerimizde kendi duygularını sorgulama fırsatı buldular. Oyuncularla birlikte şarkılar söyleyip eğlendiler. Bir sonraki oyunu izlemeyi hevesle bekliyorlar.

İlkokul öğrencilerimiz Happy Days Theatre grubu tarafından sahnelenen “Pirate Over The Rainbow” adlı oyunu izlediler. Oyuncularla birlikte şarkı söyleyip, dans ettiler. Kelime oyunu oynayarak eğlenceli vakit geçirdiler. Konuşma becerilerini pratik yapma fırsatını ve İngilizce öğrenmenin keyfini bir kez daha deneyimlemiş oldular. Daha önce öğrendikleri kalıpları ve kelimeleri tekrar ettiler. Bu tür aktiviteler öğrencilerin kültür ve sanat etkinliklerinin yabancı dil öğrenimindeki öneminin farkına varmalarını sağlamaktadır.