İklim değişikliğinin negatif etkileri

Dünya Antarktika Günü kapsamında Kıraç Okulları’nda gerçekleşen bir etkinlikte, İTÜ Polrec Kutup Kulübü yetkilileri ve öğrencilerimiz hazır bulundu. Küresel ısınma ve iklim değişikliğinden en fazla etkilenen yer olan Antarktika’ya dikkat çekmeyi hedefleyen organizasyon öğrencilerimizin hafızalarında önemli bir edindi.

Konuşmacıları pür dikkat dinleyen ortaokul ve Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencileri, çevreci kimliklerini ve dünyamızın korunması konusundaki bilinçli bakış açılarına yeni bir perspektif getirdiler. Dinleyicilerin ilgisinden oldukça memnun kalan İTÜ Polrec Kutup Kulübü yetkilileri, 1 Aralık tarihinde gerçekleşen etkinlikle ilgili olarak; “Amacımız, yeni neslin Antarktika başta olmak üzere dünyanın farklı coğrafyalarındaki iklim değişikliklerinin negatif sonuçları hakkında bilgi sahibi olmasını arzu ediyoruz. İlgilerinden dolayı tüm Kıraç Okulları öğrencilerine teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.