Gençlerimiz tarihe sahip çıkıyor

Modern Türkiye'nin kurucusu, ulu önder Gazi Mustafa Kemal'in dünya tarihine geçmiş ünlü sözünü söylediği "Kartal" isimli istimbotu kurtarma çalışmalarına katılan öğrencilerimiz, kamuoyu vicdanının sesi oldu.

Atatürk'ün kurtuluş savaşı yıllarında işgal gemilerini işaret ederek yönelttiği "Geldikleri gibi giderler!" sözüne tanıklık eden istimbot için bir gösteri yapan öğrencilerimiz; 23 Mart tarihinde CNN Türk, HaberTürk gibi önde gelen medya kuruluşlarının canlı yayınlarına katılarak düşüncelerini aktardılar.

Kaderine terk edilen istimbotu yakından inceleyen ve tarihe kısa bir yolculuk yapan öğrencilerimiz, Kıraç Okulları Müdürü Banu Yalçın, tarafından toplumsal duyarlılıklarından dolayı tebrik edildi.