Fizy Liseler Arası Müzik Yarışması

Özel Kıraç Anadolu Lisesi öğrencileri, Milli Eğitim Bakanlığı'nın izni ile gerçekleştirilen ve Türkiye'nin en büyük gençlik organizasyonlarından biri olarak dikkat çeken 24 Mart tarihindeki Fizy Liseler Arası Müzik Yarışması'nda okullarını başarıyla temsil ettiler.

Yarışmada "Hallelujah" adlı parçayı seslendiren ve sahnede etkileyici bir performans ortaya koyan öğrencilerimizi tebrik eden Anadolu Lisesi Müdürü Serhat Doğru, "Öğrencilerimizin sadece akademik değil, sosyal gelişimlerini de önemsiyoruz. Aileleri başta olmak üzere, arkadaşlarını ve öğretmenlerini gururlandırdıkları için hepsine teşekkürlerimi sunarım." şeklinde konuştu.

Sonuçları nisan ayının ilk haftasında açıklanacak olan final etabı için heyacanlı oldukları gözlenen ekibimiz şu üyelerden oluşuyor: Efsun İspekter (solist), Melike Tarhan (solist), Mert Yaman (elektro gitar), Ahmet Karaosman (bas gitar), Berk Karahan (bateri), Beril Atalay (keman), Ece Kalkan (keman), Melisa Karataş (keman)