Fantastik romanın izinde

Fantastik roman türünün Türkiye'deki temsilcilerinden, yazar Barış Müstecaplıoğlu, Kıraç Okulları'nın konuğu oldu. Başarılı yazarın son romanı Osmanlı Cadısı'nı okuyan lise öğrencileri, kendisiyle kitap ve edebiyat hakkında keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Fantastik roman yazmak üzerine görüşlerini paylaşan ve öğrencilerin sorularını birinci ağızdan yanıtlayan Müstecaplıoğlu, Boğaziçi Üniversitesi'nden inşaat mühendisliği apoletiyle mezun olmasına rağmen neden edebiyatı seçtiğini tüm samimiyetiyle açıklamayı da ihmal etmedi.

Kıraç Okulları konferans salonunda 24 Nisan Salı günü gerçekleşen söyleşi, edebiyata özellikle de fantastik roman türüne ilgi duyan öğrenciler tarafından merakla takip edilirken, etkinlik sonunda yazar, kitaplarını imzaladı.