Darıca Hayvanat Bahçesi ikinci evimiz

Kıraçlı öğrenciler büyük bir keyifli katıldıkları, adeta ikinci evleri olarak benimsedikleri Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi'ne düzenlenen bir geziye katıldılar.

En anlamlı tarihte, 4 Ekim Hayvan Hakları Günü'nde gerçekleşen ve öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği gezinin amacı, çocukların konu hakkında farkındalık kazanmalarına yardımcı olmak ve nesli tükenmekte olan hayvanlara dikkat çekmek olarak belirlendi.

Etkinlik temasına uygun olarak çocuklar bir hafta boyunca okulda hazırladıkları ve nesli tükenme tehlikesi ile karşı karşıya olan hayvanlarla ilgili sloganlar içeren pankartları kullanarak bir mini gösteri yaptılar.

Hayvanların beslenmesine tanıklık eden çocuklar, keyifli bir etkinlik günü gerçekleştirmiş oldular.