Çanakkale geçilmez!

Milli birlik ve beraberliğimizin önemini ve vatan sevgisini her yaştan öğrencimize aşılamayı ilk görevi kabul eden Kıraç Okulları, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünde yapılan törende duygulu anlara evsahipliği yaptı.

"Şehitlerimize Saygı" konulu video gösterimi ile başlayan tören, lise öğrencilerimizin solo parçalarıyla renklendi. Ortaokul 8. sınıf öğrencilerinin gölge oyunu şeklinde gerçekleştirdiği drama ise güne damgasını vurdu. İzlerken hüznün ve gururun bütünleştiği anlara tanıklık eden seyirciler, Çanakkale zaferinin destansı yolculuğunda o günün koşullarını hissettiler.

Aziz vatanın bekaası için kanlarını döken tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, törende emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.