Cambridge rüzgarı!

Okulumuzda her yıl düzenlenen ve Avrupa Ortak Dil Çerçevesi'ndeki dil düzeylerinin belirlendiği Cambridge sınavlarının sonuçlarına göre öğrencilerimiz sertifikalarını yine okulumuzda düzenlenen bir tören sonrası teslim aldılar.

Uluslararası geçerliliği olan sertifikalar, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin yıl boyu yaptıkları gayretli çalışmanın bir simgesi olarak özel bir önem taşıyor. 2017-2018 eğitim öğretim yılı içinde yapılan sınavların sonuçlarına göre, İngilizce öğretiminde Kartal bölgesinin en başarılı okullarından biri olarak anılan Özel Kıraç Okulları'nın unvanını sürdürmesini sağladı.

8 Ekim tarihinde gerçekleşen törende konuşan Kurum Müdürü Banu Yalçın, tüm öğrencilere ve öğretmenlere gösterdikleri başarıdan dolayı bir kez daha teşekkür etti.