Aka: "Önce iyi bir vatandaş olmalıyız."

Kıraç Okulları Gazete ve Yayıncılık Kulübü’nün acar muhabirleri, Okul Müdürü Banu Yalçın ve Türkçe Öğretmeni Tolga Tekin’in de katılımıyla Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Aka’yı makamında ziyaret etti. Kulüp öğrencilerinin sorularını içtenlikle yanıtlayan Aka, sohbet tarzında süren röportaj boyunca önemli açıklamalar yaptı.

Önceliklerinin, iyi vatandaşlar yetiştirmek olduğunu belirten Aka, eğitim sisteminde yapılan son değişikliklerin, ezberci eğitimin önüne geçmek amacını taşıdığını hatırlatarak yeni eğitim öğretim dönemi için tüm Kıraç Okulları öğrencilerine, öğretmenlerine ve idarecilerine başarılar diledi.

Gazete ve Yayıncılık Kulübü’nün bünyesinde önemli işlere imza atan öğrencilerimiz Ada Özdemiroğlu, Ela Akalın, Oktay Keser ve Renas Uzun, 16 Kasım tarihinde gerçekleşen ve oldukça keyifli geçen röportaj sonunda samimi yanıtları ve konukseverliği nedeniyle Aka’ya teşekkürlerini ilettiler.