Türkiye Deneyap Teknoloji Atölyeleri'nde üç Kıraçlı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, TÜBİTAK ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı işbirliği ile 81 ilde hayata geçirilen Türkiye Deneyap Teknoloji Atölyeleri'nde; Kıraç Ortaokul 5. sınıfta eğitim gören üç başarılı öğrencimiz de yer almaya hak kazandı.

Öğrencilerimiz Hüseyin Kaan Karakurt, Umut Tan ve İsmet Eymen Dökmetaş, program kapsamında 36 ay süreli eğitim alacak.

Türkiye’de gençlerin, özellikle teknoloji alanında gelişimlerine katkı sağlayan dört önemli kurumun katkıları ile hayata geçirilen proje boyunca katılımcılar; Tasarım ve Üretim, Robotik ve Kodlama, Elektronik Programlama ve Nesnelerin İnterneti, İleri Robotik, Siber Güvenlik, Enerji Teknolojileri, Havacılık ve Uzay Teknolojileri, Yazılım Teknolojileri, Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji, Mobil Uygulama ve Yapay Zeka olmak üzere 11 farklı alanda teknoloji eğitimleri alacaklar.

Başarılarıyla gurur duyduğumuz öğrencilerimize, yeni yolculuklarında başarılar dileriz.