Sınıf Günleri devam ediyor!

Kıraç Okulları'nın başarılı öğrencileri, velilerine ve öğretmenlerine görsel ve işitsel bir ziyafet çekmeye devam ediyor. 6 Mart'ta 2A sınıfı, 7 Mart'ta 4B sınıfı ve 8 Mart'ta 2B sınıfı öğrencilerinin performanslarına sahne olan "Sınıf Günleri" etkinlikleri, izleyenleri büyülü bir yolculuğa çıkardı.

4B sınıfının; Almanca koro, İngilizce gösteri, drama  gösterisi ve slayt sunumundan oluşan zengin bir etkinlik sunduğu etkinliklerde 2A ve 2B sınıfları da; koro, İngilizce gösteri, dans göstersi, drama gösterisi ve slaytlardan oluşan bir organiazasyona imza attı.

Yıl içindeki kazanımlarının bir yansıması olarak geçen ve baştan sona kadar soluksuz izlenen içeriği ile dikkat çeken "Sınıf Günleri" etkinlikleri, gelecek dönem de devam edecek.