Öğrencilerimiz MUN konferansında

Lise MUN kulübü öğrencilerimiz 22-25 Şubat tarihlerinde Burak Bora Anadolu Lisesi’nin Maltepe Üniversitesi’nde düzenlemiş olduğu MUN konferansına katıldılar ve sertifikalarını almaya hak kazandılar. Konferans boyunca farklı ülkelerin temsilcileri olarak, uluslararası konular üzerinde tartışıp, sorunlara çözüm bulmaya çalıştılar. Sunum ve problem çözme becerilerini geliştirme fırsatı buldular.

Ortaokul JMUN kulübü öğrencilerimiz, 16-17 Mart tarihlerinde Çınar Koleji'nde düzenlenen JMUN konferansına katıldılar ve okulumuzu başarıyla temsil ederek sertifikalarını almaya hak kazandılar. Konferans boyunca kendi komitelerinde uluslararası konular üzerinde tartışarak dünya sorunlarına çözüm bulmaya çalıştılar. Problem çözme ve sunum yapma becerilerini geliştirme fırsatı elde ettiler. Başarılarından dolayı hepsini tebrik ediyoruz.